Urimil Plus * 30

Urimil Plus * 30

Lekë 1,700.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e sistemit nervor periferik.

30 kapsula

Urimil Plus është një suplement ushqimor, i cili lufton dhimbjen neuropatike. Ai vepron në sistemin nervor periferik.

Përmban:

  • Uridinë Monofosfat: stimulon prodhimin e mielinës, ka veprim neuroprotektiv, përshpejton dhe ndihmon në regjenerimin neuromuskular, pengon transmetimin e dhimbjes në palcën kurrizore.
  • Kompleksi i Vitaminave B: ndikojnë në prodhimin e mielinës dhe rigjenerimin e qelizave nervore.
  • Magnezi: ndihmon në zvogëlimin e dhimbjes dhe përmirësimin e lëizshmërisë në pacientë me dhimbje kronike.

Këshillohet përdorimi i 1 kapsule në ditë.

Shiko edhe