Urocalc * 30

Urocalc * 30

Lekë 2,850.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e traktit urinar.

30 bustina

Urocalc është suplement ushqimor, i cili ndikon në mirëfunksionimin e traktit urinar falë veprimit të kombinuar të përbërësve të tij. 

Citrati i Magnezit, Citrati i Kaliumit dhe Bromelinë kontribuojnë në reduktimin e çrregullimeve të traktit urinar dhe gurëve të formuar.

Me veprim DIREKT:

  • inhibon procesin e riformimit të kalkulozave;
  •  frenon rritjen, nxit shpërbërjen e tyre.

Me veprim INDIREKT: 

  • stimulon diurezën;
  • ul inflamacionin, lehtëson procesin e ekspulsionit.

Zgjidhje e kompletuar si trajtim bashkeshoqerues kunder kalkulozave renale!  Kjo është arsyeja pse Urocalc by S & r pharmaceutics spa redukton sëmundjet e shkaktuara nga gurët dhe favorizon funksionimin e traktit urinar.

  • Këshillohet përdorimi i 2 bustinave në ditë ose sipas këshillës së mjekut.
  • Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe