Uroclarid * 10+10

Uroclarid * 10+10

Lekë 2,400.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë bimore për mirëqënien e traktit urinar.

20 kapsula

Suplement ushqimor me bazë bimore për mirëqënien e traktit urinar me 2 lloje kapsulash:

Kapsulat e bardha përmbajnë:

  1. D-Manozë, e cila pengon adherimin e bakterit E.Coli në traktin urinar dhe për pasojë parandalon infeksionet.

Kapsulat e verdha përmbajnë:

  1. Ekstrakte të bimës Uva Ursi, të cilat tajtojnë dhe parandalojnë infeksionet dhe inflamacionin e traktit urinar.
  2. Ekstrakte të bimës së Mështeknës, të cilat trajtojnë infeksionet e traktit urinar dhe gjithashtu kanë efekt diuretik.

Këshillohet përdorimi i 1 kapsule të Bardhë në mëngjes dhe 1 kapsule të Verdhë në darkë, para gjumit.

Duhet të tregohet kujdes të mos tejkalohet doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe