Uroial * 7

Lekë 2,100.00
Title:  
Bustina me bazë Acidi Hialuronik, D-Manoze, Vitaminë C dhe Boronicë, që kontribuon në mirëqënien e traktit urinar.

14 bustina 1.6 gram

Suplement ushqimor me bazë Acidi Hialuronik, D-Manozë, Vitaminë C dhe Ekstrakt të Boronicës.

  • Acidi Hialuronik parandalon formimin e cisteve.
  • Vitamina C ka veprim antioksidant dhe forcim të sistemit imunitar.
  • Ekstraktet e Boronicës ndihmojnë në mirëmbajtjen e rrugëve urinare dhe drenimin e ujërave të tepërt.
  • D-Manoza parandalon infeksionet e rrugëve urinare.

Këshillohet të merret 1 bustinë në ditë, e tretur në një gotë ujë.

Nuk rekomandohet të përdoret në gratë shtatzëna ose gjatë periudhës së laktacionit.

Shiko edhe