Urotec 4 *20

Urotec 4 *20

Lekë 1,540.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndikon në mirëqënien e traktit urinar.

20 tableta

Suplement ushqimor, që mirëmban rrugët urinare, në sajë të 4 përbërësve:

  • Boronica e kuqe mbron traktin urinar nga infeksionet bakteriale duke parandaluar fiksimin e bakterit E.Coli në qelizat epiteliale.
  • Bima Verga d'Oro me efekt diuretik, antiinflamator dhe vazoprotektiv parandalon formimin e cisteve, gurëve biliarë dhe të veshkave.
  • Vitamina C, me veti antioksidante, forcon sistemin imunitar.
  • Vitamina B12, pjesëmarrëse në shumë reaksione biokimike, ndikon në mirëfunksionimin qelizor.

Rekomandohet përdorimi i 2 tableta në ditë ose sipas këshillës së mjekut.


Shiko edhe