Vichy Capital Soleil Mattifying Face Fluid SPF 50 * 50 ML

Vichy Capital Soleil Mattifying Face Fluid SPF 50 * 50 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Fluid me faktor të lartë mbrojtje ndaj diellit, për lëkurë mikse në të yndyrshme.

50 ml

Vichy Capital Soleil Mattifying Face Fluid SPF 50  siguron një mbrojtje me spektër të gjerë ndaj rrezatimeve UVA/UVB, në sajë të sistemit Mexoryl.

  • Mbrojtja në sajë të sistemit Mexoryl parandalon shfaqjen e njollave kafe në lëkurë duke parandaluar plakjen e parakohshme të lëkurës.
  • Prania e Ujit Termal Vichy ndihmon në hidratimin dhe qetësimin e lëkurës.

Lë një ndjesi mat, të butë, jo të yndyrshme të lëkurës.

I përshtatshëm për lëkurë mikse.


Aplikoni një sasi të mjaftueshme në fytyrë dhe qafë, para ekspozimit në diell.

Përdoret në përditshmëri, si hapi i fundit i rutinës së kujdesit ndaj lëkurës në mëngjes.

Riaplikojeni gjatë ditës, sidomos pas notimit apo ushtrimit fizik.


Shiko edhe