Vichy Dermablend 3D Correction 16H * 30 ML

Lekë 3,700.00
Ngjyra:  
Fondatinë për lëkurë mikse dhe të yndyrshme.

30 ml

Vichy Dermablend 3D Correction është një fondatinë e lehtë për lëkurë mikse dhe të yndyrshme. 
  • Mbulon defektet, duke lënë një pamje uniforme.
  • Fondatinta është e pasur me Acid Salicilik, i cili redukton inperfeksionet dhe shenjat duke dhënë një pamje homogjene të lëkurës.
Aplikoni fondatintën me furçë ose sfungjer kozmetik nga qendra drejt periferisë së fytyrës.

Shiko edhe