Vichy Ideal Soleil Anti-Sand Mist For Children SPF 50 * 200 ML

Lekë 3,590.00
Title:  
Spraj për fëmijë, me mbrojtje të lartë ndaj diellit dhe efekt kundër ngjitjes së rërës.

200 ml

Vichy Ideal Soleil Anti-Sand Mist është spraj me spf 50, që jep një mbrojtje shumë të lartë ndaj rrezve UVA dhe UVB të diellit.

  • Në sajë të përbërjes së tij me Ujë Mineral Vichy hidraton lëkurën e fëmijëve dhe e mbron atë nga dëmtimet nga radikalet e lira, që vijnë si pasojë e ekspozimit në diell.
  • Specifike e produktit është tekstura jo ngjitëse, e cila shmang ngjitjen e rërës.
  • Absorbohet dhe përhapet shumë shpejt duke e lënë lëkurën të thatë.

Rezistent ndaj ujit.

Pa parabene. Pa parfum.

Hipoalergjen. I përshtatshëm për lëkura të ndjeshme.

Këshillohet aplikimi i një doze të mjaftueshme spraj në lëkurën e fëmijës, të paktën 15 minuta para ekspozimit në diell.

Rekomandohet riaplikimi disa herë në ditë, të paktën çdo 2 orë.


Shiko edhe