Vichy purete thermale fresh cleansing gel *200ml

Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel *200 ML

Lekë 2,100.00
Title:  
Xhel pastrues për të gjitha tipologjitë e lëkurave.

200 ml

Xhel i pasur, shkumëzues që pastron në mënyrë efektive të gjitha papastërtitë dhe ndotjen nga lëkura.
I përshtatshëm për të gjitha tipologjitë e lëkurave.
Rezultati:
  • Lëkurën e butë, e freskët, e pastër dhe e shëndetshme.
Të aplikohet në lëkurë të lagur, masazhoheni dhe shpëlajeni me ujë të rrjedhshëm.

Shiko edhe