Vichy Solar Protective Water Bronz SPF 30 *200 ML

Vichy Solar Protective Water Bronz SPF 30 *200 ML

Lekë 3,400.00
Title:  
Ujë me veti të larta mbrojtëse nga dielli dhe nxirëse.

200 ml

I freskët si uji, aq mbrojtës sa qumështi siguron një ndjenjë kënaqësie për çdo aplikim duke siguruar një mbrojtje të lartë nga dielli.

  • Pasuruar me beta-karotene dhe një sistem filtri që përmban Mexoryl SX, përshpejton nxirjen duke siguruar mbrojtje ndaj rrezeve UVA-UVB.


Përpara përdorimit duhet tundur që solucioni bifazik të bëhet i njëtrajtshëm. Aplikojeni në lëkure 20min përpara ekspozimit në diell,ose sa here të jetë e nevojshme.

Shiko edhe