Vidermina CLX Attiva Lavanda Vaginale * 5

Vidermina CLX Attiva Lavanda Vaginale * 5

Lekë 2,500.00
Title:  
Dush vaginal.

5 flakone

Vidermina CLX Attiva Lavanda Vaginale është dush vaginal pH pak acid (5.5) i përshtatshëm për higjenën e përditshme.

Formulimi, që përmban një kompleks të përzgjedhur antimikrobik bimor, kryen një veprim dezinfektues dhe freskues, pa cenuar ekuilibrin sipërfaqësor të lëkurës dhe mukozave.

Indikohet veçanërisht në rastin e:

  • Zhvillimit të tepruar të florës mikrobike të zonës genitale;
  • Shtatzënies;
  • Ciklit menstrual (para, gjatë dhe pas).
  • Aktivitetit sportiv.
Formula e Vidermina Clx Attiva përmban Klorheksidinë, me veprim dezinfektues dhe antibakterial, dhe një Kompleks Antimikrobik Bimor me veprim dezinfektues.

Ky pastrues intim garanton pastrim efektiv, mbrojtje dhe freski të lëkurës dhe mukozave.


Udhëzime përdorimi:

  • Tundeni flakonin para përdorimit.
  • Thyhet koka e flakonit me një rrotullim të lehtë.
  • Më pas hiqet kanula nga blisteri dhe vendoset në vrimën përkatëse boshe duke e fiksuar mirë.
  • Bëhet larja duke zbrazur flakonin mbi të cilin ushtrohet një presion i lehtë, në mënyrë që të rrjedhë lëngu dhe flakoni të zbrazet.

Këshillohet 1 flakon në ditë.


Shiko edhe