Vidermina Detergente Intimo Clx-Attiva ph 5.5 * 300 ML

Vidermina Detergente Intimo Clx-Attiva ph 5.5 * 300 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Detergjent intim.

300 ml

Vidermina Clx-Attiva ph 5.5 është pastrues intim, pH pak acid (5.5) i përshtatshëm për higjenën e përditshme.
Formulimi, që përmban një kompleks të përzgjedhur antimikrobik bimor, kryen një veprim dezinfektues dhe freskues, pa cenuar ekuilibrin sipërfaqësor të lëkurës dhe mukozave.
Indikohet veçanërisht në rastin e:

  • Zhvillimit të tepruar të florës mikrobike të zonës genitale;
  • Shtatzënies;
  • Ciklit menstrual (para, gjatë dhe pas).
  • Aktivitetit sportiv.
Formula e Vidermina Clx Attiva përmban Klorheksidinë, me veprim dezinfektues dhe antibakterial, dhe një Kompleks Antimikrobik Bimor me veprim dezinfektues. 

Ky pastrues intim garanton pastrim efektiv, mbrojtje dhe freski të lëkurës dhe mukozave.

Përdoret 2 herë në ditë si larës intim dhe shpëlahet me ujë të ngrohtë.