Vidermina Clx Vaginal Ovules *10

Vidermina Clx Vaginal Ovules *10

Lekë 1,520.00
Title:  
Ovula vaginale me pH acid, lubrifikuese dhe hidratante.

10 ovula

Ovula vaginale me pH acid, lubrifikuese dhe hidratante. 

  • Kanë veprim parandalues kundër tharjes vaginale. 
  • E indikuar për veprim zbutës, qetësues dhe riekuilibrues. 
  • Pa paraben.

Aplikoni 1-2 ovula në ditë pas larjes.

Shiko edhe