Vidermina Intima Dermodetergente ph Acido * 300 ML

Vidermina Intima Dermodetergente ph Acido * 300 ML

Lekë 1,030.00
Title:  
Detergjent intim.

300 ml

Vidermina Intima Dermodetergente ph Acido është një tretësirë pastruese me pH acid (3.8) me veti dezinfektuese, e përshtatshme për higjienën e përditshme të trupit dhe pjesëve intime. 

Respekton pH-në e lëkurës së ndjeshme dhe mukozave, pa e dëmtuar mantelin hidrolipidik të epidermës. 

  • Përmban Ekstrakt të Ekuisteum (Bishtit të Kalit), Acid Laktik dhe është i pasur me Acid Hialuronik për të ofruar rehati maksimale. 

Indikohet në rastin e larjes së shpeshtë dhe lëkurës së ndjeshme që nuk toleron veprimin agresiv të sapunëve të zakonshëm.

  • Përdorni detergjentin si një sapun normal dhe shpëlajeni me ujë. 
  • Mund të përdoret në mëngjes dhe në mbrëmje ose sipas nevojës. 
  • Vidermina Intima mund të përdoret gjithashtu si një pastrues normal i trupit.

Shiko edhe