Vidermina Md Prebiotic Ovuli Vaginali *10

Vidermina Md Prebiotic Ovuli Vaginali *10

Lekë 1,970.00
Title:  
Ovula vaginale me prebiotike që ndihmojn në ekuilibrin mikrobial vaginal.

10 ovula

Ideale për parandalimin e vaginozës, vaginitit bakterial, fungal dhe pas administrimit të antibiotikëve lokalë dhe/ose sistemikë ose antifungalëve.

  • Formulimi që përmban një α-Gluko-Oligosakarid, Acid Laktik dhe i pasuruar me Provitamin B5 lejon riekuilibrimin e ekosistemit dhe pH të vaginës, duke kufizuar zhvillimin e mikroflorës patogjene.
  • Jep një veprim qetësues dhe mbrojtës.


Doza e rekomanduar është 1 ovul vaginale në ditë, mundësisht në mbrëmje, pas larjes së plotë me një pastrues intim.

Shiko edhe