Vitabiotics Ultra Cranberry * 30

Lekë 1,700.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë bimore për mirëqënien e rrugëve urinare.

30 tableta 750 mg

Suplement ushqimor me përmbajtje të Ekstraktit të Boronicës

Ekstrakti i Boronicës ka efekt mbrojtës dhe trajtues ndaj inflamacionit dhe infeksioneve urinare.

Këshillohet të merren 1 ose 2 tableta në ditë me ujë ose pije tjetër të ftohtë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e këshilluar.


Shiko edhe