Vitabiotics Wellteen Her 13-19 Years * 30

Vitabiotics Wellteen Her 13-19 Years * 30

Lekë 1,500.00
Title:  
Vitamina dhe minerale me ekstrakte bimore për vajza të reja dhe adoleshente.

30 tableta

Wellteen Her është formuluar veçanërisht për adoleshentet dhe vajzat e reja të moshës 13-19 vjeç duke siguruar një gamë gjithëpërfshirëse të vitaminave, mineraleve të nevojshme për të ndihmuar në balancimin e dietës ushqimore.
Një dietë e balancuar gjatë adoleshencës është faktor pozitiv për shëndetin gjatë gjithë jetës.
Gjatë adoleshencës ndodhin ndryshime të rëndësishme fizike dhe biokimike në organizëm, gjë që nënkupton edhe nevoja më të larta për vitamina e minerale.
Wellteen Her është një formulë e ekuilibruar me kujdes për të ndihmuar në ruajtjen e gjallërisë dhe mirëqenies.

Përmban:
  • Vitaminë B6, e cila ndihmon në rregullimin e aktivitetit hormonal.
  • Biotinë, për të pasur një lëkurë të shëndetshme.
  • Selen dhe Zink, për flokë dhe thonj të shëndetshëm.
  • Vitaminë B6, B12 dhe Vitaminë C, në çlirimin normal të energjisë dhe reduktimin e lodhjes.
  • Zink, hekur dhe jod, në proçeset konjitive, performancën mendore dhe rritjen e përqëndrimit (të nevojshëm gjatë periudhave të studimit).
  • Hekur,  i cili ndihmon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut, hemoglobinës dhe në transportin normal të oksigjenit në trup për të mbështetur qelizat dhe organet.
  • Vitamina D dhe minerale të tilla si magnezi dhe zinku, në zhvillimin normal dhe funksionimin e sistemit kockor. Vitamina D gjithashtu ndihmon trupin për të pasur një përthithje sa më të mirë të kalciumit nga dieta ushqimore.
Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë, gjatë ushqimit.

 -Pa ngjyrues artificialë
 -Pa gluten
 -Jo konservantë
 -I përshtatshëm për vegjetarianët
 -Wellman nuk testohet tek kafshët

Shiko edhe