Vitabiotics Wellwoman 50+ * 30

Vitabiotics Wellwoman 50+ * 30

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor për femrat mbi 50 vjeç.

30 tableta

Wellwoman 50+ është një formulë gjithpërfshirëse me mbi 30 nutrientë të nevojshëm për plotësimin e nevojave të organizmit të femrave mbi moshën 50 vjeç.

  • Tabletat janë ideale për femrat mbi 50 vjeç me një jetesë aktive, ndryshe nga multivitaminat e tjera kanë nutrientë specifikë bio-aktivë.
  • Përmban hekur që ndihmon në reduktimin e lodhjes dhe këputjes.Keshillohet të merrni 1 tabletë në ditë me vaktin tuaj kryesor.

Shiko edhe