Vitadigest Enzymes * 15

Vitadigest Enzymes * 15

Lekë 1,690.00
Title:  

Tretje të lehtë falë përzierjes së baktereve të dobishme dhe enzimave tretëse.

15 tableta

Vitadigest Enzymes është kombinim i tre shtameve bakteriale të pranishme në zorrën e njeriut (Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum dhe Bifidobacterium longum) me katër enzima që ndihmojnë tretjen e ushqimit (lipaza, laktaza, proteaza dhe amilaza), dhe në nxitjen e tretjes dhe rigjenerimin e dobishëm të florës së zorrëve.

Rekomandohet të përdoret për:

  • Tretjen e ushqimeve të rënda;
  • Trajtimin e Diareas akute të shkaktuar nga përdorimi i antibiotikëve;
  • Eliminimin e gazrave;
  • Largimin e gjendjes së fryerjes;
  • Mirëmbajtjen e balancit adekuat në florën intestinale.;
  • Përmirësimin e tranzitit intestinal.


Mënyra e përdorimit: 

  1 kapsulë, dy herë në ditë me ushqimet kryesore.

Shiko edhe