Vitagyn C * 30 G

Vitagyn C * 30 G

Lekë 940.00
Title:  
Krem intim, balancues i ph vaginal në rast të irritimeve dhe infeksioneve.

30 g

Higjena, Higjena intime

Kremi vaginal VITAGYN C indikohet si një trajtim ndihmës dhe në parandalimin e vaginozës bakteriale dhe infeksioneve të përsëritura të urinës. Përdorimi i tij është veçanërisht i dobishëm në pacientët me rikthim dhe pas terapive me antibiotikë. 

Kremi vaginal VITAGYN C rikthen dhe ruan pH-në fiziologjike të vaginës dhe nxit rritjen e florës natyrale laktobacilare. Në këtë mënyrë parandalon krijimin e kushteve të favorshme për zhvillimin e vaginozës bakteriale, edhe gjatë shtatzënisë.

Përdorimi:
Aplikoni kremin vaginal VITAGYN C një herë në ditë, mundësisht në mbrëmje para se të shkoni në shtrat, për 6 ditë rresht. 

Për mirëmbajtje 1-2 aplikime në javë për 12 javë ose më shumë.

Shiko edhe