HealthAid Vitamin D3 1000 IU * 120

HealthAid Vitamin D3 1000 IU * 120

Lekë 2,540.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë vitamin D3 që kontribuon në mirëqenien e kockave dhe dhëmbeve.

120 tableta 1000 iu

Plotësimi me Vitaminën D së bashku me një dietë të shëndetshme mund të kontribuojë në përthithjen normale të kalciumit dhe fosforit (të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të kockave dhe dhëmbëve).

Vitamina D përdoret gjithashtu brenda trupit për funksionimin normal të sistemit imunitar. 

Vitamina D gjithashtu kontribuon në nivelet normale të kalciumit në gjak dhe ka një rol në ndarjen e qelizave.

Për çfarë shërbejnë Tabletat Vitamina D3 1000iu?

  • Funksionimin normal të imunitetit.
  • Thithja normale dhe shfrytëzimin e Kalciumit dhe Fosforit.
  • Mirëmbajtja e funksionit normal të kockave dhe muskujve.
  • Mirëmbajtja e dhëmbëve të fortë dhe të shëndetshëm.
  • Ka një rol në procesin e ndarjes së qelizave.

Doza e rekomanduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, një tabletë në ditë.

Shiko edhe