Webber Naturals Vitamin D3 1000 IU * 180

Webber Naturals Vitamin D3 1000 IU * 180

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë vitamin D3 që kontribuon në mirëqenien e kockave dhe dhëmbeve.

180

Vitamina D është një faktor i rëndësishëm në shëndetin e kockave dhe është thelbësore për thithjen e kalciumit dhe fosforit.

Ndihmon në zvogëlimin e sekretimit të kalciumit dhe lehtëson zhvillimin dhe mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve. Ai gjithashtu ka një rol të rëndësishëm në ruajtjen e imunitetit të shëndetshëm.

  • Ndihmon në thithjen dhe përdorimin e kalciumit dhe fosforit.
  • Ndihmon në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve.
  • Një faktor në mirëqenien shëndetsore.
  • Ndihmon në mbështetjen e funksionit imunitar.
  • Mbështet mirëmbajtjen dhe zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.
  • Ndihmon në përthithjen e kalciumit dhe fosforit.
  • Përmban formën natyrale D3 (kolecalciferol) të vitaminës D
  • I përshtatshëm për vegjetarianët.

Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë, pas ushqimit.

Shiko edhe