HealthAid Vitamin D3 2000 IU * 120

HealthAid Vitamin D3 2000 IU * 120

Lekë 3,120.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitamin D e cila është një vitaminë e tretshme në yndyrna që ndihmon në përthithjen e kalciumit.

120 tableta 2000 iu

Vitamina D konsiderohet si një faktor jashtëzakonisht i rëndësishëm për  shëndetin, sepse përveç se është një vitaminë, ajo punon si një hormon që mund të ndikojë në mijëra gjene dhe qeliza të ndryshme njerëzore.

  • Vitamina D gjithashtu vepron si një rregullator i sistemit imunitar sepse megjithëse stimulon lloje të ndryshme të qelizave të bardha të gjakut për të luftuar bakteret, viruset ose qelizat kancerogjene, por në të njëjtën kohë ajo mund të parandalojë shprehjen e tepruar të citokinave inflamatore.
  • Në këtë mënyrë vitamina D mund të jetë shumë e dobishme në përballimin e alergjive dhe sëmundjeve autoimune. Parandalon gjithashtu përgjigje inflamatore të zgjatura ose të tepruara, të shoqëruara me shumë gjendje shëndetësore, përfshirë sëmundjet autoimune.
  • Vitamina D mund të jetë shumë efektive në luftimin e gripit ose ftohjes pasi prodhon shumë antibiotikë natyralë dhe të padëmshëm siç janë peptidet antimikrobike.
Për çfarë shërbejnë Tabletat e Vitaminës D3?

  • Absolutisht thelbësore për funksionin e shëndetshëm të sistemit imunitar.
  • Kontribuoni në thithjen / përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit.
  • Kontribuoni në mirëmbajtjen e funksionimit normal të dhëmbëve, kockave dhe muskujve.
  • Kontribuoni në nivelet normale të kalciumit në gjak.
  • Vitamina D3 ka një rol në procesin e ndarjes së qelizave.

Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë.

Shiko edhe