Solgar Vitamin D3 400IU * 100

Solgar Vitamin D3 400IU * 100

Lekë 1,715.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitamin D e cila është një vitaminë e tretshme në yndyrna që ndihmon në përthithjen e kalciumit.

100 kapsula 400 iu

Vitamina D është një vitaminë e tretshme në yndyrna që ndihmon në përthithjen e kalciumit, i cili ndihmon në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.

  • Vitamina D gjithashtu mbështet sistemin imunitar.
  • Ky produkt përdor vajra të ekstraktuar nga mëlçia e disa llojeve të përzgjedhur të peshqëve të thellësive.
  • Ky vaj është purifikuar për të eleminuar mërkurin dhe PCB.


Doza e rekomanduar është 1 deri në 2 kapsula në ditë,pas ushqimit.

Shiko edhe