Vitergen * 10

Vitergen * 10

Lekë 1,800.00
Title:  
Suplement ushqimor për forcimin e imunitetit dhe rritjen e energjisë.

10 flakone


Vitergen është një suplement ushqimor me Karnitinë, Taurinë, Niacinë, Pantotenat Kalciumi, Vitaminë C, Vitaminë B1, Vitaminë B2, Vitaminë B6, Vitaminë B12, Kalium dhe Magnez. Indikohet në të gjitha rastet e marrjes së reduktuar me dietë ose rritjes së nevojës për këto lëndë ushqyese. 

  • Ginseng është i dobishëm si një tonik-adaptogjen në rast të lodhjes fizike dhe mendore. 
  • Vitaminat C, B6 dhe B12 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe reduktimin e lodhjes. 
  • Nikotinamidi, acidi pantotenik dhe vitamina B2 kontribuojnë në reduktimin e lodhjes.

  • Merrni 1-2 flakone në ditë sipas nevojës, mundësisht me stomakun bosh. 
  • Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Shiko edhe