Vitreoxigen * 20

Vitreoxigen * 20

Lekë 1,250.00
Title:  
Suplement ushqimore që ndihmon në rritjen e imunitetit.

20 tableta eferveshente

Suplement ushqimore i përbere nga substanca natyrore të dobishme, për të përmirësuar metabolizmin qelizor, për të ruajtur përbërjen fiziologjike të indeve dhe për të rritur mbrojtjet e strukturave të ndryshme.

VITREOXIGEN kontribuon:

• Mbajtjen e ekuilibrin elektrolitë (Magnez).

• Zvogëlimin e lodhjes (Magnez).

• Metabolizimin normal të energjisë (Magnezi dhe Vitamina B12).

• Funksionimin normal të muskujve (Potassium).

• Mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ (Vitamina B2).


Një tabletë e tretur në një gotë me ujë një herë në ditë, gjatë mëngjesit.

Shiko edhe