Youth Lab Body Guard SPF 30 * 200 ML

Lekë 3,100.00
Title:  
Krem dielli për fytyrën dhe trupin, rezistent ndaj ujit.

200 ml

Locioni i ri i kremit mbrojtës në formë spray, për fytyrën dhe trupin, është rezistent ndaj ujit dhe përhapet lehtësisht dhe në mënyrë uniforme pa lënë shenja të bardha në lëkurë. Siguron mbrojtje të lartë nga rrezatimi UVA & UVB, ka veprim antioksidant dhe përmirëson nivelet e lagështisë së lëkurës (hidratimin), duke parandaluar fotoplakjen e lëkurës.

-Ka aromë të këndshme dhe është zgjedhja ideale për ekspozimin e zgjatur në diell si dhe për adhuruesit e ujit dhe sporteve.

-Testuar dermatologjikisht, pa paraben dhe gluten.

Përbërësit aktivë:

Teknologji Kristalesh Likuide: mundësojnë depërtim më të shpejtë dhe të thellë të përbërësve aktiv dhe aplikim uniform të produktit.
Vitamina E: mbrojtje të lartë antioksiduese dhe rikthen elasticitetin e lëkurës.
Filtrat me spektër të gjërë mbrojtës UVA dhe UVB: ofrojnë mbrojtje të lartë.

Spruco direkt mbi fytyrë dhe/ose trup, 30 minuta përpara ekspozimit në diell. 

Për mbrojtje më të lartë, riaplikojeni pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir.

Shiko edhe