Youth Lab Cleansing Radiance Mask 50 ML

Lekë 2,250.00
Title:  
Maskë për pastrimin dhe zvogëlimin e madhësisë së poreve të zgjeruara, për të gjitha tipet e lëkurave.

50 ml

Cleansing Radiance Mask pastron në thellësi lëkurën, duke eksfoliuar dhe stimuluar rigjenerim qelizor. Heq sebumin dhe papastërtitë, rregullon sekretimin e yndyrës dhe në mënyrë të dukshme zvogëlon madhësinë e poreve të zgjeruara. Lehtëson gjithashtu skuqjen dhe shpërthimet e mundshme të akneve.

Lëkura rigjenerohet dhe bëhët rrezatuese në vetëm 10-15 minuta!

Indikacionet:

  • Hipersekretimi i sebumit
  • Njollat e errëta dhe të bardha
  • Inflamacion lokal dhe shpërthime të herëpashershme të akneve
  • Hiperkeratoza
Përbërësit aktivë:
  • Ekstrakt i Bimëve Wintergreen: ka efekt të lehtë eksfoliues, duke larguar qelizat e vdekura.
  • Acidi Glikolik: stimulon rigjenerimin e qelizave. 
  • ZnPCA: rregullon sekretimin e sebumit (yndyrës) dhe kontribuon në rigjenerimin qelizor.
  • Ekstrakti i Kërpudhave: zvogëlon madhësinë e poreve të zgjeruara, hidraton dhe zbut lëkurën.
  • Kaolina: përthith sebumin e tepërt dhe pastron lëkurën nga njollat ​​e bardha dhe të zeza.
  • Epilobium Angustifolium: ndihmon në ekuilibrimin dhe lehtësimin e lëkurës së yndyrshme nga skuqja dhe shpërthimet e mundshme të akneve.
-I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave, përfshirë edhe ato sensitive.
-Testuar dermatologjikisht, pa paraben, gluten dhe sulfat.

Aplikojeni maskën pas larësit, në fytyrë dhe qafë, duke shmangur zonën përreth syve.

Mbajeni per 10-15 minuta dhe shpëlajeni më pas me ujë të vakët.

-Aplikimi i rekomanduar për lëkura mikse dhe të yndyrshme: 1-2 herë në javë.

-Për tipet e tjera të lëkurave: sa herë që mund të jetë e nevojshme.

Shiko edhe