Youth Lab Lip Balm 10 ML

Lekë 990.00
Title:  
Zbutës me efekt ushqyes dhe hidratues të menjëhershëm për buzët.

10 ml

Zbutës buzësh që ofron ushqim dhe hidratim të menjëhershëm të buzëve të dehidratuara dhe të çara.

Përbërësit e tij janë zgjedhur për të vepruar në mënyrë sinergjike në lehtësimin dhe rigjenerimin e menjëhershëm të lëkurës në buzë dhe në të njëjtën kohë për të mbrojtur natyrshëm nga rrezatimi UVA & UVB dhe kushtet e jashtme atmosferike. 

-Nuk përmban ngjyrë, prandaj është i përshtatshëm edhe për meshkuj.

-Testuar dermatologjikisht. 

-Pa paraben, gluten, petrokimikate, silikone, dyllë, sheqer dhe kimikate nga kremrat e diellit.

Aplikoni zbutësin në buzë sa herë është e nevojshme gjatë ditës.

Shiko edhe