Youth Lab Wet Skin SPF 50 Tanning Oil 200ML

Lekë 3,490.00
Title:  
Vaj i thatë me efekt mbrojtës dhe nxirrës, për të gjitha llojet e lëkurave.

200 ml

Vaj i thatë me efekt mbrojtje shumë të lartë ndaj rrezeve të diellit dhe efekt vetënxirrës. Rezistent ndaj ujit dhe djersës dhe ideal për adhuruesit e ujit dhe sporteve.

Me teknologjinë "Wet Skin Application", aplikohet direkt në lëkurë të lagur dhe siguron mbrojtje të qëndrueshme ndaj rrezeve UVA & UVB në çdo lloj aktiviteti në natyrë, pavarësisht nëse bëhet në ujë ose nëse përfshin djersitjen. Ai gjithashtu jep një nxirrje uniforme të lëkurës, falë β-karotenit, një antioksidant me origjinë bimore që aktivizon proçesin natyror të sintezës së melaninës.

  • Lë një ndjesi freskie dhe absorbohet menjëherë, pa lënë njolla ose ndjesi ngjitëse.
  • Ka aromë të këndshme të frutave dhe luleve të shalqinit, trëndafilit dhe manjolës.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave, fytyrës dhe trupit.
  • Testuar dermatologjikisht, jo-komedogjenik, pa paraben dhe pa gluten.

Aplikoni produktin para ekspozimit në diell. 

Shmang sprucimin e drejtpërdrejtë mbi fytyrë dhe mbaj sytë mbyllur gjatë kohës që e aplikoni, sidomos kur fryn shumë erë. 

Riaplikojeni çdo 2 orë dhe/ose pas djersitjes ose notit.

Shiko edhe