Zeta Vital * 10

Zeta Vital * 10

Lekë 1,750.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndihmon në rritje e imunitetit.

10 flakon

Shtesë ushqimore, me bazë laktoferrine, zinku dhe vitaminash.

 Luan rol në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Doza e rekomanduar është 1-2 flakonçina në ditë, larg ushqimit, ndërsa fëmijët 1 flakonçinë në ditë.

Shiko edhe