A-derma Dermalibour Barrier Protective Cream * 100 ML

A-derma Dermalibour Barrier Protective Cream * 100 ML

Lekë 2,100.00
Title:  
Krem mbrojtës dhe riparues për lëkurën e irrituar.

100 ml

A Derma Dermalibour Barrier Protective Cream është një krem mbrojtës për lëkurë të acaruar, e cila është e përshtatshme për të gjithë familjen. 

Ai përmban Glicerinë, Bakër dhe Zink. Ky krem forcon barrierën natyrale të lëkurës dhe ndihmon në mbrojtjen e lëkurës së irrituar nga:

  • kushtet klimatike (era dhe të ftohtit),
  • uji (det dhe pishinë),
  • agresion fizik (fërkime të përsëritura),
  • metale irrituese,
  • agresioni kimik (detergjentë, produkte pastrimi.
Kremi mbrojtës ofron një efekt mbrojtës të dyfishtë të lëkurës, duke e izoluar nga agresioni i jashtëm dhe favorizuar riparimin epidermik.
Lëkura ndihet e qetë, më e rehatshme dhe më elastike.

Aplikojeni produktin 1-2 herë në ditë në lëkurë të thatë, duke e masazhuar lehtë deri në përthithje të plotë të tij.

Shiko edhe