A-Derma Exomega Control Creme Emolliente * 200 ML

A-Derma Exomega Control Creme Emolliente * 200 ML

Lekë 2,900.00
Title:  
Krem zbutës dhe hidratues për lëkurë të thatë me tendencë atopike.

200 ml

A-Derma Exomega Control Creme Emolliente qetëson menjëherë shqetësimin, thatësinë dhe zvogëlon kruajtjen me 95% në lëkurën e thatë, të prirur ndaj atopisë.
Tekstura kremoze, jo ngjitëse dhe jo e yndyrshme e këtij kremi zbutës përmirëson jetën e përditshme të të rriturve, fëmijëve dhe foshnjave, me vetëm një aplikim në ditë. 

Ndihmon në largimin e acarimit dhe zbut ndjesinë e kruajtjes, ndërkohë që forcon barrierën e lëkurës. 

E karakterizuar nga një formulë sterile e bazuar në ekstraktin e bimës së tërshërës Rhealba®, qetësuese dhe balancuese, formula e saj kujdeset për lëkurën e thatë dhe të prirur ndaj atopisë, redukton ndjesitë e parehatisë dhe ruan delikatesën e saj. 

Përfitimet:

  • “ANTI-GRATTAGE”: qetëson lëkurën menjëherë pas aplikimit dhe redukton frekuencën e pikut të dermatitit.
  • Zvogëlon thatësinë e lëkurës së të rriturve, fëmijëve dhe foshnjave që nga lindja, falë konsistencës së saj kremoze, të butë dhe shpejt  të përthithshme.
  • RESPEKTON lëkurën falë formulës së saj të përbërë nga 95% përbërës me origjinë natyrale dhe protokollit rigoroz të formulimit.

Një krem zbutës shumë i tolerueshëm, pa aromë i krijuar dhe zhvilluar për lëkurë të brishtë me 95% përbërës me origjinë natyrale. 

Frekuenca e përdorimit:

  • 1 herë në ditë.
  • Para se të aplikoni kremin, pastroni lëkurën.
  • Hidheni kremin në pëllëmbët e duarve.
  • Ngrohni atë në duart tuaja.
  • Aplikoni kremin me lëvizje të mëdha rrethore.

Shiko edhe