A-Derma Exomega Control Gel Lavant Emollient 2 En 1 * 500 ML

A-Derma Exomega Control Gel Lavant Emollient 2 En 1 * 500 ML

Lekë 2,600.00
Title:  
Xhel larës delikat për flokët dhe lëkurën e bebeve dhe fëmijëve.

500 ml

A-Derma Exomega Control Gel Lavant Emollient 2 En 1 pastron, qetëson dhe mbron lëkurën e prirur ndaj atopisë së foshnjave dhe fëmijëve. Formula 2 në 1 për zbutjen e lëkurës së fëmijëve dhe thjeshtimin e jetës së nënës. 

  • Cilësi jo e rrëshqitshme që shpëlahet mirë.
  • Pa sapun, pH fiziologjik.
  • Nuk i pickon sytë.
  • Testuar nën kontroll okulistik, dermatologjik dhe pediatrik.
  • I përshtatshëm për Foshnjat, Fëmijët.

  • Aplikojeni në lëkurë të njomë duke e masazhuar me delikatesë. 
  • Shpëlajeni pa e irrituar lëkurën.
  • Për bebe, fëmijë dhe të rritur.
  • I përshtatshëm për flokët dhe trupin.


Shiko edhe