Actikid Magic Beans

Lekë 1,700.00
Shija:  
Sasia:  
Suplement ushqimor me multivitamina për rritjen e imunitetit.

45, 90 tableta xhelatinoze.

ActiKid Magic Beans përmban 12 vitamina dhe minerale të formuluara për të mbështetur shëndetin e fëmijëve nga 4 vjeç +, duke përfshirë:

  • Biotina kontribuon në mirëmbajtjen e flokëve dhe lëkurës normale.
  • Vitamina A kontribuon në ruajtjen e shikimit normal.
  • Zinku dhe Vitaminat B6 & D kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Vitamina D3 kontribuon në mirëmbajtjen e dhëmbëve normalë dhe është e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin normal të kockave.
  • Vitaminat B12 & C kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë dhe zvogëlimin e lodhjes.
  • Zinku dhe Vitaminat C & E janë antioksidantë të cilët kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Doza e rekomanduar për fëmijët është maksimumi 3 tableta xhelatinoze në ditë.

Shiko edhe