Actikid Vitamin C * 15 ML

Actikid Vitamin C * 15 ML

Lekë 1,070.00
Title:  
Suplement ushqimor për fëmijë me Vitaminë C, që ndihmon në rritjen e imunitetit.

15 ml

Actikid Vitamin C përmban Vitaminë C për foshnjat dhe fëmijët.

Ndihmon në rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm tek fëmijët nga mosha 3 muaj.

 Përfitimet shëndetësore përfshijnë:

  • Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të dhëmbëve, mishrave të dhëmbëve dhe enëve  të gjakut.
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të lëkurës normale.
  • Vitamina C kontribuon në zvogëlimin e lodhjes.
  • Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.

  • Doza e rekomanduar është 10 pika, të cilat mund të shtohen në ujë, qumësht ose lëng.

Shiko edhe