Actikid Vitamin D3 Oral Spray * 30 ML

Actikid Vitamin D3 Oral Spray * 30 ML

Lekë 1,700.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitaminë D, që ndihmon në mirëqenien e kockave dhe dhëmbëve te fëmijet.

30 ml

ActiKid Vitamin D3  është formuluar për të mbështetur rritjen e shëndetshme tek fëmijët nga mosha 3 vjeç e lart:

  •  Përmban 10 μg Vitaminë D që kontribuon në ruajtjen e kockave normale, funksionimin normal të muskujve dhe dhëmbëve normalë. 
  • Vitamina D gjithashtu kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Për më tepër, Vitamina D gjithashtu kontribuon në thithjen normale të kalciumit.

  • Në përdorimin e parë, shtypni pompën 3 herë që lëngu të rrjedhë.
  • Shkundni mirë para çdo përdorimi.
  • Një sprucim në ditë.
  • Sprucoheni dy herë direkt në gojë dhe gëlltisni.
  • Gjithmonë zëvendësoni kapakun kur të keni mbaruar.
  • Përdorni vetëm sipas udhëzimeve.

Shiko edhe