Actisoufre Spray * 100 ML

Actisoufre Spray * 100 ML

Lekë 979.00
Title:  
Spraj për trajtimin e inflamacionit kronik të traktit të sipërm respirator.

100 ml

Actisoufre Spray përmban si lëndë vepruese Monosulfidin e Natriumit.
  • Spray rekomandohet të përdoret gjatë inflamacionit kronik të traktit të sipërm respirator, që shkaktohet nga rhiniti dhe faringjiti kronik.
Për aplikim nga hunda:
Të rritur dhe fëmijë: 1 spray në cdo flegër, 3 herë në ditë.
Infantët: 1 spray në cdo flegër, 2 herë në ditë. 

Për aplikim nga goja: 1 spray 3 herë në ditë, direkt në kavitetin e gojës dhe më pas gëlltituni.

*Për arsye higjenike, pastroni hundën dhe gojën pas çdo përdorimi.

Shiko edhe