Advancis Hepa Plus * 20

Advancis Hepa Plus * 20

Lekë 3,590.00
Title:  
Suplement ushiqmor me efekt antioksidant dhe hepato-protektor.

20 flakone

Advancis Hepa Plus është një shtesë ushqimore i lëngshëm, që përmban një kompleks fitoaktiv me një ekstrakt Gjembaku, me një përqindje minimale prej 1,5% Silymarin, në një formulë të përforcuar me Boldo, Luleradhiqe dhe Phillantine.
Paraqet:

 • Një veprim antioksidant dhe hepatoprotektiv;
 • Siguron një funksion adekuat të mëlçisë dhe fshikëzës së tëmthit, duke lehtësuar procesin e tretjes.  
 • Efekt diuretik. Është i dobishëm gjatë dietave për humbje peshe, pasi promovon një tretje më efektive të yndyrave.
Indikacionet:

 1. Ndihmës në trajtimin e çrregullimeve të mëlçisë;
 2. Ndihmës në trajtimin e shqetësimeve të tëmthit;
 3. Parandalimi i problemeve në traktin biliar dhe çrregullimeve të tretjes (dispepsi);
 4. Dieta për humbje peshe;
 5. Adjuvant në terapinë me antidislipidemikë;
 6. Konsumimi i tepërt i alkoolit dhe intoksikimet e tjera hepatike.

Doza e rekomanduar ditore:

 • 1 flakon në ditë pas darkës.
 • Nëse është e nevojshme mund të merren 2 flakone në ditë- 1 flakon pas konsumit të mëngjesit dhe tjetri pas darkës.
 • Përmbajtja e flakonit mund të tretet në ujë apo lëng frutash.

Shiko edhe