Allerdep Sol Oral * 150 ML

Allerdep Sol Oral * 150 ML

Lekë 1,575.00
Title:  
Shtesë ushqimore me bazë ekstraktesh vegjetale për mirëfunksionimin e traktit respirator.

150 ml

Allerdep Sol Oral është një shtesë ushqimore me bazë ekstraktesh vegjetale.

  • Me Hithër, Mente dhe Liker në përmbajtje, zbut sekrecionet bronkiale dhe favorizon mirë funksionimin e traktit të sipërm respirator.

  • Doza e rekomanduar është 10 ml, 3-4 herë në ditë, pas ushqimit.

Shiko edhe