AllKidz DHA Fish Smart * 90 ML

AllKidz DHA Fish Smart * 90 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Një shtesë ushqimore superiore e vajit të peshkut që mbështet natyrshëm zhvillimin e trurit dhe shikimit të fëmijëve.

90 ml

AllKidz DHA Fish Smart është një suplement superior i vajit të peshkut që mbështet natyrshëm zhvillimin e trurit dhe shikimit të fëmijëve.
• Ofron nivelin optimal të DHA (Acidi Docosahexaenoic, një acid yndyror thelbësor Omega-3) për zhvillimin e trurit dhe shikimit
• Përmbajtje më e lartë DHA se EPA – e formuluar posaçërisht për fëmijët
• Vaj peshku superior në formë natyrale TG (Trigliceride) përmban përthithje, biodisponueshmëri dhe biostabilitet më të madh
• Vaj peshku në det të thellë të cilësisë më të lartë: IFOS i certifikuar me 5 yje; Hallall i certifikuar; Çertifikuar ISO9001
• Metodat tradicionale, të qëndrueshme të korrjes të miratuara nga Miku i Detit
• Aromë e këndshme portokalli e përmirësuar pa shije peshku

Fëmijët 1 vjeç e lart:

  • Merrni 1,5 ml (1 lugë e plotë*) 1 herë në ditë
*Lëza matëse e përfshirë

Shiko edhe