Alpikappa Gocce * 10 ML

Alpikappa Gocce * 10 ML

Lekë 1,450.00
Title:  
Suplement ushqimor për fëmijë me Vitaminë K , që kontribuon në koagulimin normal të gjakut.

10 ml

Alpikappa Gocce është suplement i lëngshëm me Vitaminë K, që përdoret tek foshnjat nga 0 muajsh. 

Përdoret në mungesë të kësaj vitamine veçanërisht tek të porsalindurit në 3 muajt e parë të jetës. 

  • Vitamina K kontribuon në koagulimin normal të gjakut dhe ndihmon në ruajtjen e shëndetit të kockave.

   • Rekomandohet të merret 1 pikë 1 herë në ditë (1 pikë=25mcg Vitamin K).

Shiko edhe