Alta Natura Bambini * 75 ML

Alta Natura Bambini * 75 ML

Lekë 650.00
Title:  
Pastë dhëmbësh për fëmije.

75 ml

Pasta e dhëmbëve për fëmijë Alta Natura është krijuar për të mbrojtur zgavrën e gojës të fëmijës që nga dalja e dhëmbëve të parë. 

Ngjyra e boronicës e shoqëruar me shijen e luleshtrydhes e bëne të këndshme përdorimin e pastës së dhëmbëve. 

Bazuar në minerale që respektojnë ekuilibrin delikat të zgavrës së gojë të fëmijës.

  • Mbrojtëse.
  • Antiplak.
  • Delikate.

  • Për përdorim më efikas, mos e lagni pastën e dhëmbëve me ujë paraprakisht. 
  • Për higjienën e duhur orale është thelbësore të lani dhëmbët me furçë dhëmbësh dhe pastë dhëmbësh pas çdo vakti për një kohë të paktën 2-3 minuta. 
  • Lani të gjithë dhëmbët tërësisht, si para ashtu edhe prapa.

Shiko edhe