Alta Natura Macrovyt Vitamine C * 30

Alta Natura Macrovyt Vitamine C * 30

Lekë 1,300.00
Title:  
Suplement ushqimor me Vitaminë C, e cila është një antioksidant i fuqishëm në organizmin tonë.

30 tableta 1000 mg

Shtesë ushqimore e bazuar në Vitaminën C, e dobishme në rast të mungesave ushqyese ose ne rast nevoje për rritje të kësaj lënde ushqyese.

 Vitamina C kontribuon në:

  • Funksionimin normal të sistemit imunitar
  • Mbron qelizat nga stresi oksidativ
  • Funksionimin e sistemit nervor
  • Metabolizmin energjik

Shije portokalli dhe limoni. Pa Sheqer.


1 tabletë çdo ditë, mundësisht në mëngjes, për tu përtypur.

Shiko edhe