Aptamil 1 AR * 400 G

Aptamil 1 AR * 400 G

Lekë 1,800.00
Title:  
Qumësht formulë për bebe nga mosha 0-6 muajsh, i cili trajton refluksin.

400 g

Aptamil 1 AR është një qumësht për qëllime të veçanta mjekësore për menaxhimin dietik të refluksit dhe regurgitimit të shpeshtë. Është një formulë e plotë ushqyese, e trashur që përmban një përzierje galakto- dhe frukto-oligosakaride (scGOS/lcFOS në një raport 9:1). 

I përshtatshëm për foshnjat nga lindja deri në 6 muaj.

Qumështi i gjirit është më i miri për foshnjat pasi është plotësisht i ekuilibruar për të mbështetur rritjen e foshnjës tuaj dhe për të siguruar një sistem imunitar më të fortë.

  • Sidoqoftë, nëse nuk jeni në gjendje të ushqeheni me gji, Aptamil 1 AR përmban një përzierje të prebiotikëve, hekurit, vitaminës
A, C, D dhe lëndëve ushqyese të tjera thelbësore që fëmija juaj ka nevojë për një rritje dhe zhvillim të shëndetshëm.

  • Vloni 1 litër ujë të freskët. Lëreni enën të ftohet për 30 minuta.
  • Matni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni udhëzuesit) në një shishe të sterilizuar.
  • Mos përdorni ujë të zier në mënyrë të përsëritur.
  • Shtoni masën e saktë të pluhurit në ujë. (Shtimi i më tepër ose më pak i pluhurit mund të jetë i dëmshëm).
  • Shishen me përgatitjen e krijuar tundeni për të paktën 10 sekonda, derisa pluhuri të tretet.
  • Kontrolloni temperaturën para se të ushqeni foshnjën.


Shiko edhe