Aptamil 1 Pronutra Mosha 0-6 M

Lekë 1,600.00
Madhësia:  
Qumësht formulë për foshnja më të vogla se 6 muajshe.

800 gram

Aptamil 1 është i përshtatshëm për foshnjat nga lindja deri në 6 muaj. 
Qumështi i gjirit është më i miri për foshnjat pasi është plotësisht i ekuilibruar për të mbështetur rritjen e foshnjës tuaj dhe për të siguruar një sistem imunitar më të fortë.
  • Sidoqoftë, nëse nuk jeni në gjendje të ushqeheni me gji, Aptamil 1 Pronutra përmban një përzierje të prebiotikëve, hekurit, vitaminës 
A, C, D dhe lëndëve ushqyese të tjera thelbësore që fëmija juaj ka nevojë për një rritje dhe zhvillim të shëndetshëm.
- Vloni 1 litër ujë të freskët. Lëreni enën të ftohet për 30 minuta.
- Matni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni udhëzuesit) në një shishe të sterilizuar. 
- Mos përdorni ujë të zier në mënyrë të përsëritur.
- Shtoni masën e saktë të pluhurit në ujë.
(Shtimi i më tepër ose më pak i pluhurit mund të jetë i dëmshëm).
- Shishen me përgatitjen e krijuar tundeni për të paktën 10 sekonda, derisa pluhuri të tretet.
- Kontrolloni temperaturën para se të ushqeni foshnjën.

Shiko edhe