Aptamil 2 Pronutra Mosha 6-12 Months

Lekë 1,600.00
Formëdoza:  
Qumësht formulë për fëmijë nga 6 deri 12 muajsh.

400 gram, 800 gram

Aptamil 2 është i përshtatshëm për bebat nga 6 deri 12 muajshe.
Qumështi i gjirit është më i miri për foshnjat pasi është plotësisht i ekuilibruar për të mbështetur rritjen e foshnjës tuaj dhe për të siguruar një sistem imunitar më të fortë.
Sidoqoftë, nëse nuk jeni në gjendje të ushqeheni me gji, Aptamil 1 Pronutra përmban një përzierje të prebiotikëve, hekurit, vitaminës A, C, D dhe lëndëve ushqyese të tjera thelbësore që fëmija juaj ka nevojë për një rritje dhe zhvillim të shëndetshëm.
- Vloni 1 litër ujë të freskët. Lëreni enën të ftohet për 30 minuta.
- Matni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni udhëzuesit) në një shishe të sterilizuar. 
- Mos përdorni ujë të zier në mënyrë të përsëritur.
- Shtoni masën e saktë të pluhurit në ujë.
Shtimi i më tepër ose më pak i pluhurit mund të jetë i dëmshëm.
- Shishen me përgatitjen e krijuar tundeni për të paktën 10 sekonda, derisa pluhuri të tretet.
- Kontrolloni temperaturën para se të ushqeni foshnjën.

Shiko edhe