Aptamil 4 Pronutra Mosha 24 M+ * 400 GR

Aptamil 4 Pronutra Mosha 24 M+ * 400 GR

Lekë 1,600.00
Title:  
Qumësht formulë për fëmijë mbi 24 muaj.

400 Gram

Aptamil 4 është i përshtatshëm për fëmijë mbi 24 muaj.
Qumështi i gjirit është më i miri për foshnjat pasi është plotësisht i ekuilibruar për të mbështetur rritjen e foshnjës tuaj dhe për të siguruar një sistem imunitar më të fortë.
Sidoqoftë, nëse nuk jeni në gjendje të ushqeheni me gji, Aptamil 1 Pronutra përmban një përzierje të prebiotikëve, hekurit, vitaminës A, C, D dhe lëndëve ushqyese të tjera thelbësore që fëmija juaj ka nevojë për një rritje dhe zhvillim të shëndetshëm.
- Vloni 1 litër ujë të freskët.
- Lëreni enën të ftohet për 30 minuta.
- Matni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni udhëzuesit) në një shishe të sterilizuar.
- Mos përdorni ujë të zier në mënyrë të përsëritur.
- Shtoni masën e saktë të pluhurit në ujë.
Shtimi i më tepër ose më pak i pluhurit mund të jetë i dëmshëm.
- Shishen me përgatitjen e krijuar tundeni për të paktën 10 sekonda, derisa pluhuri të tretet.
- Kontrolloni temperaturën para se të ushqeni foshnjën.

Shiko edhe