Aptamil Organic 1 * 800 G

Aptamil Organic 1 * 800 G

Lekë 3,200.00
Title:  
Qumësht formulë për bebe që nga lindja.

800 gram

Aptamil Organic 1 është i përshtatshëm për foshnjat nga lindja deri në moshën 6 muajshe.

Qumështi i gjirit është më i miri për foshnjat, pasi është plotësisht i ekuilibruar për të mbështetur rritjen e foshnjës tuaj dhe për të siguruar një sistem imunitar më të fortë.

  • Sidoqoftë, nëse nuk jeni në gjendje të ushqeni fëmijën me gji, Aptamil Organic 1 përmban një përzierje të prebiotikëve, hekurit, vitaminë A, C, D dhe lëndëve ushqyese të tjera thelbësore që fëmija juaj ka nevojë për një rritje dhe zhvillim të shëndetshëm.
  • Përmban DHA- Omega 3 sipas kërkesave të vendosura nga rregullorja e formulimit të ushqimeve për bebe.

  • Vloni 1 litër ujë të freskët. Lëreni enën të ftohet për 30 minuta.
  • Matni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni udhëzuesit) në një shishe të sterilizuar.
  • Mos përdorni ujë të zier në mënyrë të përsëritur.
  • Shtoni masën e saktë të pluhurit në ujë.
  • (Shtimi i më tepër ose më pak i pluhurit mund të jetë i dëmshëm).
  • Shishen me përgatitjen e krijuar tundeni për të paktën 10 sekonda, derisa pluhuri të tretet.
  • Kontrolloni temperaturën para se të ushqeni foshnjën.


Shiko edhe