Aptamil Proexpert 1 Comfort Mosha 0-6 M * 400 GR

Aptamil Proexpert 1 Comfort Mosha 0-6 M * 400 GR

Lekë 1,800.00
Title:  
Qumësht formulë për foshnja më të vogla se 6 muajshe, për trajtimin e dhimbjeve të barkut ose kapsllëkut.

400 gram

Aptamil Comfort 1 është një qumësht me formulë speciale, i krijuar për foshnjat që vuajnë nga dhimbjet e barkut ose konstipacioni (kapsllëku).
Formula e saj ushqyese përmban proteina pjesërisht të hidrolizuara dhe përqindje të ulët të laktozës (në krahasim me qumështet standarde), që e bëjnë atë më lehtë për tu tretur, shkurton kohëzgjatjen e jashtëqitjes dhe redukton shqetësimet gjatë tretjes.
- Vloni 1 litër ujë të freskët.
- Lëreni enën të ftohet për 30 minuta.
- Matni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni udhëzuesit) në një shishe të sterilizuar. 
- Mos përdorni ujë të zier në mënyrë të përsëritur.
- Shtoni masën e saktë të pluhurit në ujë.
(Shtimi i më tepër ose më pak i pluhurit mund të jetë i dëmshëm).
- Shishen me përgatitjen e krijuar tundeni për të paktën 10 sekonda, derisa pluhuri të tretet.
- Kontrolloni temperaturën para se të ushqeni foshnjën.

Shiko edhe